perjantai 2. marraskuuta 2012

kasvien tietoisuus-backsterin kokeet

Lähdekenttä kirjassa  D. Wilcock kuvaa jo vuosien ajan tunnettuja kasvikokeita. Monet lukuisat tieteellisesti verifioidut kokeet osoittavat, että kasveillakin on tunteisiin, tietoisuuteen, telepaattiseen yhteyteen liittyviä ominaisuuksia.
Backsterin kokeet olivat muutamiva vuosikymmeniä jo tuttuja suomennetustakin kirjasta, Kasvien salainen elämä-mutta ei saavuttanut silloin valtavirran ymmärrystä.
Nyt Lähdekenttä kirja tuo esiin uusia että jo vanhoja löydöksiä. Olemme olleet maailmankuvassamme kovin vanhanaikaisia. Kasvien, eläinten tietoisuus on erilaista. Kasvien kanssa kannattaa todella jutella-kuten prinssi Charles on tietojeni mkaan kertonut tekevänsä. Kasvit tuntevat tunteemme, ajatuksemme tietyllä tasolla. Ja ne osoittavat yhteysverkon olemassaolon. Kun eläin tapettiin (hyönteinen, älä pelästy) kasvi sai ns. sätkyn-tarkoittaa anturilla olevan nousun piirturikuvassa , jossa tutkitaan kasvin sähkömagneettista reaktiota.
Jopa pienet hyönteiset ja bakteerit (ovathan ne kasvin tärkeitä kumppaneita biologisesti ajatellen) ovat yhteydessä kasvin ns. tietoisuuteen, joka on toki erilaista kuin meillä, mutta olemassaolevaa yhteyden osoittavaa kenttää. Wilcockin kirja on muutenkin aivan järistyttävän kiinnostava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti