keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Peace Pilgrimin viesti-sisäisestä rauhasta

Amerikkalainen nainen kulkee jalan, yksin tuhansi kilometrejä ilman rahaa, viestinä rauha. Hänen kirjallaan Peace Pilgrim-rauhan pyhiinvaeltaja on oivallisia oivalluksia, yksinkertaisia, mutta vaikuttavia.
-sivulta 21 poimin
Jotta voisit saavuttaa sisäisen rauhan vaikuttaminen on suuntauduttava ulospäin-sen on oltava palveleminen. Sinun täytyy haluta antaa ei saada.
Monet pyhät ovat puhuneet palvelemisesta autuuden saavuttamisessa. Palveleminen voi olla vaikka madon nostaminen asfaltilta pois kuumasta auringonpaahteesta (jota itse olen tehnyt ja monet muutkin ) ,  se voi olla kiitoksen antaminen, hyväntekeväisyysteot, miltei mitä tahansa hyvää. Palvelemiseen ei tarvita paljoa, mutta sen asenteen saavuttaminen voi olla työn takana aikanamme.
Peace Pilgirmillä on ohjeet. Suorat, vailla koristelauseita.
1.Omaksu oikeat elämänasenteet.
Lakkaa pakenemasta todellisuutta ja jätä pintapuolinen eläminen, sillä ne saavat aikaa elämässäsi vain ristiriitaa.
2.Toteuta kaikki se hyvä mihin uskot.
3.Tunnista  paikkasi elämän kokonaisuudessa
4. Yksinkertaista elämäsi, jotta saisit sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin sopusointuun.
Tarpeeton omaisuus on tarpeeton taakka.( Sopii varsinkin nyt kun maailman luonnonvarat ovat kohta kortilla ja niiden takia raiskataan valtavia alueita Talvivaarasta kultakaivoksiin).
5.Erillisyyden tunnosta luopuminen
(Vedatieteestä kvanttifysiikkaan osoittaa, että olemme samassa värähtelykentässä, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jo aboriginaaliystäväni aikoinaan totesi, muista lähettää maailmankaikkuteen vain kauniita sanoja, koska sanasi värähtelevät ikuisesti avaruudessa)
6.Kiintymyksistä luopuminen.
Olet vapaa kun et kiinny tavaraan. Läheistesi kanssa olet sopusoinnussa, kun et pyri omistamaan heitä.
5. Kaikista kielteisistä tunteista luopuminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti