keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hyvän ja pahan ilmiöt -kumpaa tuet

On äärettömän vaikeaa vetää linjaa.kertoako pahasta, ihmisten ja eläinten kidutuksesta vai
kaikesta kauniista, hyvästä.
Teimme aivan unohtumatonta ohjelmaa Talven Taikamatkaa varten ks. www. smilingstars.fi ja keskustelimme  Erkki Lehtiranta, Leena Niemelä ja minä pahan kertomisen problematiikasta.Sitä voimistat mihin kiinnität huomiosi.  Hyvä lisääntyy hyvää tekemällä, paha lisääntyy pahaa tekemällä. Huomio hyvää, voimistat hyvää.Tämä on ikivanha universaali laki. ks. Erkki Lehtirannan kirja: Universaalit lait. Emme kuitenkaan voi ummistaa silmiämme kaikelta. Onko paras keino, kertoa vähän niistä lukemattomista kauheuksista ja rahan ahneuden tuottamista kidutuksista luonnolle ja samalla keinot miten voimme toimia toisin ja auttaa vettä, maata, ilmaa, kasveja ja sen kautta ihmisiä, Talven taikamatkalla
Teneriffalla kerromme aivan uusista vedenpuhdistusteknologioista kuin myös miten henkisellä tavalla voimme auttaa luontoa ja itseämme.ks.esim www. Eagleresearch. Ihmiskunnan heräämiseen pois asevarustelun hulluudesta luonnon suojeluun tarvitaan jokaista ja kaikkia mahdollisia keinoja, jotka ovat todettu vaarattomiksi luonnolle. Niin paljon on GMO sta valheita, se on vaarallinen keino ratkaista ongelmia.
Kemikaalien levittäminen ilmakehään lentokoneista-on vaarallista. Ydinsäteilyn lisääminen ydinteknologian avulla on vaarallista-vaikka nämä on markkinoitu ratkaisuina. Mielummin varovaisuus - ja harkintaperiaate kun autamme kotiamme, maapalloa tervehtymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti