keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Miksi ei lihaa -vain kotimaista luomua

Amerikkalaiset tutkijat ovat havainneet, että pikaruokaketjujen liha tuotetaan kammottavissa olosuhteissa työntekijöille ja eläimille.
Olot ovat keskitysleirimäisiä. Palkat kehnot ja kiire hirvittävä. Kiireen ja tuotannon maksimointihulluden takia lihaan eksyy monenlaista -ulosteita yms. Hullun lehmän tauti oli jäävuoren huippu olosuhteista ja eläinten kärsimyksistä.
Eläimet lyhyen ja piinaavan elämänsä aikana sairastavat, niile syötetään kiireisesti antibiotteeja, hormoneja jne.
Lihaan lisätään yhtä sun toista. Ei ihme,e ttä  tutkijat ovat havainneet syövän ja tällaisen keskitysleirilihan syönnin välillä yhteyden. Jos voisimme välttää edes tätä, maailmassa riittäisi ruokaa nälkäisille, koska tehoeläimille tuotetaan rehua. Tämä alue, joka on tehoeläintuotannon rehumaa-ala voisi auttaa miljoonia nälkäisiä. Herneet, pavut yms proteiinit ovatkin ollleet aina hyviä proteiinilähteitä ja lihaa on syöty harvoin.
Nyt sitä tyrkytetään liian usein ja millaista??? Jos rakastat lihaa- vaihtoehto löytyy kotimaisesta luomusta, riistasta. Ilmankin voi elää hyvin ja tutkimusten mukaan terveempänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti