lauantai 5. tammikuuta 2013

EKOA ja syystä, ekokampaaja on mainio

Olin aivan ihastuttavassa ekokampaamossa, ekosalonki Huvilassa.www.ekosalonki.fi . Paikka oli 100 % ekoa, väriaineet, pesuaineet jne. Ja tuoksu sen mukainen. Juttelimme kampaajan kanssa kemikaalivaaroista. Valitettavasti kemikaaliväriaineet ei siis eko- menevät verenkiertoon päänahan kautta. Olin jo vuosia sitten kuullut, että vielä neljä vuotta värjäyksen jälkeen kemikaaliväriaineiden jämät näkyvät maksassa. Monasti kun naiset laittavat erilaisia synteettisiä aineita hiuksiinsa, ihoonsa,  käyttävät pesuaineita seuraukset ovat
sellaiset, että maksa ei jaksa puhdistaa kaikkia ns. ei luonnollisia aineita. Maksa kuormittuu liikaa. Iho reagoi, ihmisen toinen valtava hengittävä, puhdistava elin. Tulee iho.-hengitys-syöpä -astma-allergia yms ongelmia.
Nämä voidaan välttää yksinkertaisesti siirtymällä ekoon, luomuun. Ja samallahan se luonto saa siitä osansa, kun vedet ja ilma ei myrkyty. Olen aina pyrkinyt ekopesuaineita käyttämään, suomalaisia tuotteita on vaikka kuinka Frantsilan tuotteet kuuluisimmat ja varmasti ekoa ja luomua. Niinpä en kärsi enää ollenkaan hilseestä, tms ongelmista hiuksissa. Tuntui kuitenkin tosi hienolta kun hiuksiin laitettiin savea, kamomillaa, salviaa ja tulos oli hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti